Nieuws

Na tweemaal uitstellen van de cursus MTB begeleider in verband met corona, gaan we in maart een nieuwe poging wagen. Destijds hebben al een aantal enthousiaste leden aangegeven de cursus te willen volgen maar er is plaats voor nieuwe deelnemers.

Wat ga je zoal leren in de eendaagse cursus:

  • zorgen voor een veilige reis van en naar de trainingslocatie
  • tips & tricks voor het assisteren van de trainer (je hoeft zelf GEEN training te geven)

Dit alles onder begeleiding van een deskundige trainer van de NFTU en aan het einde van de dag word je beloond met een officieel certificaat van de NTFU. De kosten van deze opleiding worden gedragen door de club en het theoretische gedeelte zal plaatsvinden in de kantine van Roelofs Lemelerveld.

Lijkt het je leuk, en wil je je 1 dag verdiepen op MTB trainingsgebied, geef je dan op!

Hoe meer leden er zijn opgeleid des te meer we kunnen wisselen met het inzetten van de vrijwilligers. En nogmaals het is geen opleiding tot assistent trainer maar als begeleider zorg je vooral voor de veiligheid van de groep en het naleven van de afgesproken gedragsregels.

Tenslotte, is deze eendaagse cursus bedoeld voor de volwassenen. Binnenkort zullen we ook starten met de opleiding tot jeugdbegeleider. Hierover zal later meer info verstrekt worden.

Opgave voor de cursus MTB begeleider volwassenen kan middels een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje in de mountainbikeapp vóór 6 maart 2022

Heb je nog vragen over bovenstaande dan mag je Trecia van Es bellen op tel nr 06-21605674.

Groeten van de mountainbikecommissie